rrulouri: Rulouri (Winter 2015)


Course website: http://thiscourse.com/yahoo/rrulouri/wi15/

Instructors

Rulouri Rulouri (Rulouri)

http://insuladeperdele.ro/

Course Description

Rulouri :Toate produsele noastre de umbrire (jaluzele, rulouri, storuri, perdele, draperii, etc ) sunt adaptate cerintelor actuale ale pietei si sunt realizate la standarde europene. Storurile reprezinta de asemenea o tendinta in trend datorita caracterului sau practic cat si estetic. Perdea de tesatura, de impletitura sau din stinghii subtiri, orizonatele, paralele si mobile, storul se poate lasa si ridica cu ajutorul unui resort sau o sfoara. Ele se monteaza la ferestre tocmai pentru a oferi interiorului incaperii dumneavostra de razele soarelui.

Readings

Jaluzele : Coloreaza-ti locuinta cu perdelele si draperiile noastre. Decoreaza-ti interiorul cu mult gust si eleganta. Stilul casei noastre ne reprezinta si ne caracterizeaza. De aceea, prin intermediul echipei noastre noi va aducem eleganta si originalitate la dumneavoastra acasa. Nu ezitati ! Conatactati-ne cat mai curand ! Si nu veti regreta ! Dimpotriva, vei fi impresionati de serviciile noastre de inalta calitate.

Course Details and Policies

Jaluzele Verticale Va punem la dispozitie si storuri mai elegante pentru un decor rafinat. Storurile cu caseta si profile de ghidaj reprezinta o varianta mai complexa. Prezenta casetei ofera o protectie mai mare impotriva prafului, asigurnd un intuneric complet in locuinta sau le putem regla astfel incat lumina se patrunda foarte fin permitand jocul elegant al catorva raze jucause. Storurile pot fi folisite atit pentru ferestrele clasice cat si pentru cele termopan. Flexibile, eficiente si functionale, storurile indeplinesc orice dorinta de decor fiind la inaltimea asteptarilor si cerintelor fiecarui client. Datorita adaptabilitatii, storurile pot fi integrate foarte usor in arhitectura locuintei dumneavoastra. Altfel spus, storurile reprezinta un produs practic si estetic pentru orice decor personalizat.